Soberen of tarwegrassap

Geschreven door op 15 feb, 2013 in dagelijks, food, winkels | geen reacties

tarwegras01

Het zijn sobere tijden voor meneer en mevrouw. Na jarenlang de teugels hebben laten vieren, is het spek flink aangegroeid. Niet alleen is er een financiële crisis in huize Gerritsen, ook de inwendige mens moet op een houtje bijten. Het is afgelopen met de bitterballen, taartjes, repen chocolade, biertjes, wijntjes, roomsoezen, pizza’s en ga zo maar door. Het menu bestaat uit groente rauw, groente gekookt en groente gebakken. Verder nog wat vis, ei, tofu en fruit. Maar meneer en mevrouw zijn goed in uitdagingen en dit is niet de eerste keer dat ze een beproeving moeten doorstaan. Daarom gaat mevrouw Gerritsen op zoek naar lekkere en toch gezonde gerechten en dranken. Op één van haar zoektochten komt zij terecht in een winkel speciaal voor raw food. Mevrouw Gerritsen vindt het altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken. Hier drinken zij voor het eerst een shot tarwegrassap. Hartstikke gezond en je wordt er niet dik van. Een soort gezonde borrel. Het is peperig, grassig en smaakt naar zoethout. Mevrouw en meneer krijgen er echt een euforisch gevoel van en zweven de winkel uit. Even zijn ze hun zware last vergeten.

tarwegras02

geef een reactie