Food = punk

Geschreven door op 2 dec, 2010 in food, fotografie | geen reacties

marjanippel01

Op 27 november 2010 vond de eerste ‘twitterlaunch’ ter wereld plaats in theehandel en kapper Formocha in Amsterdam. Het nieuwe boek van Marjan Ippel ‘What [not] to eat 2011‘ werd hier gepresenteerd. Volgens Marjan wordt  2011 het punkfoodjaar. We lappen alle regeltjes aan onze laars en gaan voor autonomie. De natuur is onze inspiratiebron. We gaan underground en willen geen haute- maar laag-cuisine. Mevrouw Gerritsen is natuurlijk apetrots dat zij ook aan dit boek heeft mogen bijdragen met een recept en foto van een ijshoorntje.

De twitterlaunch was een afspiegeling van de voorspellingen voor 2011: underground en georganiseerd via twitter met gepofte kastanjes, oesters, Duitse sekt, dripkoffie, cider en natuurlijk thee. De gasten twitterden in levende lijve vrolijk met elkaar en leefden nog lang en gelukkig.

marjanippel02

geef een reactie